Моят GSM

Каква марка мобилен телефон притежавате?

BLACK BERRY
0
Няма гласували
HTC
0
Няма гласували
IPHONE
0
Няма гласували
LG
0
Няма гласували
MOTOROLA
0
Няма гласували
NOKIA
2
67%
SAMSUNG
0
Няма гласували
SIEMENS
0
Няма гласували
SONY ERICSSON
1
33%
друга марка...
0
Няма гласували

Общо гласове : 3

Моят GSM

Мнениеот admin » Сря Май 06, 2009 12:14 pm

Идеята на тази тема е възможноста всеки да сподели тук какъв мобилен телефон притежава и вижданията му за него!

Аз съм не-толкова горд собственик на Sony Ericsson W950 от 2 години и половина.
(http://canmobile-bg.com/product_info.ph ... ts_id=1612)
Като цяло телефончето има много възможности, но се оплаквам от няколко бъга в софтуера му -

- Случва се често (2-3 пъти на месеца) както си е включен телефонът на 'шумен режим', в един момент да го погледна и да видя, че имам сума пропуснати обаждания. Не се е пренастроил в 'безшумен' режим сам телефонът, но никакъв звук не издава. При смяна на режимите - нищо, само рестарт го оправя.

- Случвало ми се е (1 път само до сега) да имам около 50-60 смс-а в Inbox, и телефонът забива и не разбира от рестарт, само от махане на батерията. Т.е. забива в момента, в който влизам в Inbox- де факто няма как да си разгледа смс-ите човек, иначе всичко друго му работи тип-топ (включително мога да влязам в другите папки със смс-и, като Sent, Draft). Бяха 2 дни мъка и ръчкане, докато намерих някакъв завъртулен, странен начин да изчистя част от Inbox-a си. След това заработи нормално и вече си знам да не допускам да се събират толкова 'много' смс-и в Inbox.

Освен проблематиките, които споделих отгоре, телефонът всъщност има много положилни качества (заради които го използвам), а именно:
- 4 ГБ памет - която използвам за много снимки и музика, дори клипчета
- имам skype, icq
- имам много игри
- имам putty, което е страшно полезно приложение за хора като мен
- имам Google карти, GSP навигатори, речници
изобщо може да се сложи всичко, което му трябва на човек..

Телефонът няма камера!, а аз точно такъв търсех като го взимах (с много възможности и без камера).
Всъщност на 2-3 пъти през времето, в което го ползвам, ми е трябвало да имам нещо, с което да направя някакви снимки на момента, дори и с много лошо качество, но е минало и без тях.
Аватар
admin
Site Admin

Моят GSM

Мнениеот canmobile » Вто Май 12, 2009 10:54 pm

Аз съм със Nokia 6070 като личен телефон, доволен съм от него защото няма операционна система
( windows mobile или symbian ) и не "зацикля". Батерията си ми държи 2 дена без проблем. :)
Недостатъка е, че има 3 МБ памет и само инфраред, но като няма екстри, батерията, както казах по горе, държи повече :)
http://www.canmobile-bg.com
GSM : 0878 510 580 , 0878 717 241
Телефон : 02/9441302
Аватар
canmobile
Moderators

Назад към Мобилни телефони и комуникации